Виц: На лекарски преглед


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Се враќа мажот дома од лекарски преглед.

Жено, бев на детален преглед кај докторот.

И? Ти најде нешто?

А бе, имав 4.000 денари во мене и ѓубрето до денар сите ми ги најде и ми ги зеде.