Виц: Мажу, турај ракија


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Работи мажот низ дома, мете, чисти, брише прашина, средува по собите, а жената разговара на телефон, оптегната на троседот, кога одеднаш:

Леле, мажу, брзо седнувај до мене. Турај си ракија, земи си салата одма!

Што е мори жено, што ти се случи?

Мајка ти ни доаѓа на гости, брзој насади се овде.