Мајтап

Виц: На курс

Се враќа Трпана касно дома и Трпе ја прашува:
– Кај беше до сега?!
– На курс.
– Тоа „с“ на крај камуфлажа ти е?
– Не бе монтажа!

Advertisements
To Top