Мајтап

Виц: На диета сум

Гостин на келнерот во ресторан:

Извинете, имате ли интегрален леб, на диета сум?

Келнерот: Имаме.

Гостинот: Ај донесете ми 15 парчиња.

Advertisements
To Top