Мајтап

Виц: Страв од жената

После некоја чашка в кафеана, Трпе им вели на пријателите:

Кој има страв од жената нека стане.

Сите стануваат само еден седи.

Трпе му вели: Што е бе, ти немаш страв од жената.

Како не, му вели овој, само што ја спомна нозете ми се пресекоа.

Advertisements
To Top