ВИЦ: Мице имал ептен голем ксмет!


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Мице имал ептен голем ксмет. Што и да изиграл фаќал. Пушти лото – седумка. Изиграј спортска – фати. Му збоктисало од пари и среќа и решил да одмори малку, да лови риба.

И погодувате што фатил – златна рипка. Пред да каже нешто рипката, тој веднаш и свикал:

– Ааа, ништо неќам!

– Не може така, мора да си побараш нешто! – рекла рипката.

Мислел Мице, мислел и на крајот рекол:

– Добро, сакам секс со згодна Индијка.

И веднаш се појавила секси Индијка, како на филмовите со црвена точка на челото.

Мице веднаш се збунил:

– Ама со точки се мажените, неќам јас со мажена!

– Добро де, изгреби ја точката, рекла рипката.

Ја изгребал Мице точката и под неа пишувало:

„Честито! Добивте стан во Охрид!“ ? ?