Мајтап

Виц: Ми рече да ти се јавам

Ѕвони фиксен телефон кај една жена веќе во средовечно доба од животот.

Ало?

Ало, здраво. Ирена?

Да, повелете.

Тука Војкан, се запознавме во ’98 во Мусандра, ми рече да ти се јавам кога ќе стане Ливерпул шампион во Премиер лига.

To Top