Мајтап

Виц: Мерење температура

Жената кренала температура и мажот ја однел на доктор. Бидејќи премногу се задржала внатре кај докторот, мажот не издржал, ја отворил вратата и го фатил докторот како ја „работи“ жена му од позади.
– Што правиш бе?
– Па… ѝ мерам температура! – Промрморел докторот.
Мажот бркнал во џебот, извадил пиштол, го вперил кон докторот и налутено вели:
– Вади го полека и моли се на него да има бројки…

Advertisements
To Top