Мајтап

Виц: Мажење од љубов или за пари?

Си биле три другарки.
Првата се омажила од љубов, но постојано ѝ недостигале пари и луксузен живот.
Втората се омажила за пари, но вечно ѝ недостигало внимание и романтични чувства.
Третата воопшто не се омажила и тајно им завидувала на другите две.
Која е поуката? Поука не може да се извлече. Ама и на жена не може да ѝ се угоди.

To Top