Мајтап

Виц: Машки и женски комарци

Се буди жената среде ноќ и го гледа мажот размафтан низ собите со тепалка за инсекти, па го прашува:

Што правиш?

Тепам комарци!

И? Колку отепа досега?

2 машки и 3 женски.

Како ги препозна жити сè кои се машки, а кои женски?

Два отепав кај криглата со пиво што ми остана синоќа, а три кај огледалото.

Advertisements
To Top