Мајтап

Виц: Манири пред секс

Ако машкото набрзина ја раслече девојката пред секс, тогаш е напален грубијан.

Ако ја раслекува полека – тогаш е нежен романтичен љубовник.

А ако ја раслекува набрзина, па ги дипли нејзините алишта – тогаш е стар ерген.

To Top