Виц: Малиот Трпе на ложа на стадион


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Пошол малиот Трпе на стадион и седнал директно во главната ложа.

Редарот веднаш го прашува:

-Мали од кај ти е влезницава за во ложа?

– Од татко ми.

– А, кај е татко ти?

– Ене го дома, ја бара влезницата!!!