Виц: Македонци отишле во рајот


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Одат двајца Македонци пред портите на рајот. Господ им вели:
Добредојдовте во рајот. Овде не морате да се грижите за работа, затоа што работа нема. Овде не морате да се грижите ниту за пари, затоа што и пари нема.
Едниот Македонец му вели на другиот:
Абе пријателе, ова било исто како во Македонија.