Мајтап

Виц: Македонското „само да прашам нешто“

Од крајот на редицата луѓе кои чекаат, се слуша еден глас:
– Извинете, јас само да прашам нешто.
Тој пред него му се врти:
Што да прашаш бе, идиоте? На банкомат чекаме овде!

Advertisements
To Top