Мајтап

Виц: Македонските психијатри се очајни

Прават муабет двајца лекари:

А бе овие колегиве наши психијатри многу очајни, најслабо си ја бркаат работата.

Како така, колега?

Па така, нашиве пациенти прописно лежат на болница за лекарски третмани, а нивните се јавуваат по утрински емисии.

Advertisements
To Top