Мајтап

Виц: Луда понуда од Телеком

Трпана го прашува Трпе:
– Каква ти е оваа порака на телефон?
– Не знам, која порака?
– Пишува: Сакаш во петок орално да те задоволам?
– Значи овие од телеком не се нормални со понудите!

To Top