Виц: Љубовните маки на Трпе


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Трпе оди на доктор и му вика:
– Докторе имам проблем. Водам љубов со часови, а не можам да свршам…
– Полека, ќе ве излечиме… Но зошто цело време се вртите?
– Жена ми, ми рече дека ќе ме убие ако отидам на доктор…