Мајтап

Виц: Чиј дедо бил повисок

Малиот Трпе му се фали на малиот Цветко:
– Мојот дедо беше висок како тоа топола!
– А, мојот дедо беше повисок од столб!
– Ама, дедо ми беше толку висок што стигаше до ѕвездите на небото!
– А дали беа ѕвездите округли?
– Да!
– И топли?
– Да…
– Епа тоа беа јајцата на дедо ми!

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top