Виц: Љубовни совети од црнец за во кревет


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


На еден маж веќе не добивал апсолутно никакво емоционално внимание од својата сопруга, која не сакала веќе ни да си легнуваат заедно.

Тој бил се потажен и потажен од ден на ден, но се сетил дека има еден познат црнец, многу успешен со жените и го прашал за совет.

Црнецот му рекол: – Тивко ќе ѝ пријдеш, ќе ѝ го мирисаш вратот некое време. Потоа нежно ќе поминеш со раката по грбот, па ќе ја бакнеш…

Мажот си отишол дома, пополека се приближил до жената, ја душнал по вратот и таман ја допрел со раката по грбот таа нагло се свртела и му се развикала:

– Мавни ми се од тука бе, со тие црнечки финти!