Виц: Љубовна мака


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Брат дали знаеш која е најтешката љубовна мака?

Знам. Да ја најдеш жената од своите соништа.

Не. Не е тешко да ја најдеш жената од своите соништа. Тешко е да ја сокриеш од жена ти.