Мајтап

Виц: Левучар

Трпе го прашува Цветко:
– Зарем не ти пречи што си левучар?
– Не! Секој е посебен. Пример, ти со која рака го мешаш кафето?
– Со десната.
– Гледаш, нормалните луѓе го мешаат со лажица.

Advertisements
To Top