Виц: Лета времето


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Перо, говедо едно, станувај од компјутер, иди да јадеме.

Веднаш идам, мамо, да доиграм.

Која мајка бре, говедо, јас сум ти жена!

Жена? Бреее, ама брзо лета времево!