Виц: Кученце место бебе


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Три млади бремени плавуши на преглед кај гинеколог.
– Значи сакате да дознаете каков пол ќе бидат вашите бебиња?
– Даааа!
Докторот сакал да ги заебава малку па им рекол:
– А знаете ли дека има начин како тоа да го дознаете и без ехо. Според народната медицина тоа зависи од позата во која што е правено бебето.
Првата: јас бев врз него!
– Значи бебето ќе биде женско.
Втората: јас бев под него!
– Кај вас бебето ќе биде машко.
Третата почнала да плаче на цел глас.
– Што се случило?? Зашто плачете – ја прашал докторот.
– Моето ќе биде кученце…