Виц: Кондоми со сериски броеви


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Брат, знаеш ли дека на кондомите има сериски броеви?

Првпат слушам.

Па од кај ќе знаеш. Едни те исти кондоми со месеци носиш во новчаникот, а никогаш не си ги употребил.