Виц: Итра домаќинка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Кога ми доаѓате на гости тропајте со нозете, ѕвонче немам!

Зошто со нозете?

Па, како ќе тропате поинаку, кога со празни раце не се оди на гости.