Мајтап

Виц: Колку има од Земјата до Сонцето?

На час по географија:

Трпе, ајде кажи колку е оддалечена Земјата од Сонцето?

Трпе:

Колку што е Вардар од фудбалската Лига на шампиони, учителе.

To Top