Виц: Кој ја напишал Кама-Сутра


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓После секс, дечкото ја прашува девојката:

– Знаеш ли кој ја напишал “Кама Сутра”

А девојката зајадливо му враќа:

– Не знам, ама знам кој не ја прочитал…