Мајтап

Виц: Кој е поважен

Кога шефот не е дојден на работа – сите се среќни и задоволни.

Кога чистачката не е дојдена на работа – сите се жалаат и кукаат.

Да се чуди човек кој од нив е поважен…

To Top