Мајтап

Виц: Кога Македонија ќе влезе во ЕУ

Перо гледал научна емисија за Сонцето во која објаснувале дека тоа ќе згасне за 4-5 милијарди години.

Се задумал Перо, па жена му го прашува:

Што си се замислил за Сонцето?

А Перо агрижено вели:

Тамам ќе влеземе во ЕУ, ете ти нов проблем.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top