Мајтап

Виц: Кога девојката нејќе

– Миличка, изеди едно парченце тортичка!
– Фала зајче, не сакам.
– Ајде де, едно парче, гледај колку е вкусна!
– Значи не благодарам, не ми се јаде.
– Ама само малку пробај ја. Барем еден залак.
– Не сакам, бе! Некогаш си стварно досден идиот! После 6 не јадам, колку пати да ти кажам!
– ЈАДИ ТОРТА МОРИ, ГЛУПА!!! ПРСТЕН ИМА ВНАТРЕ!!! БРАК САКАМ ДА ТИ ПРЕДЛОЖАМ!

To Top