Мајтап

Виц: Клозетска или тоалетна

Во продавница: Дајте ми една ролна клозетска хартија.

Не се вика клозетска, туку тоалетна хартија.

Добро де, тоалетна хартија.

Уште нешто?

И еден сапун.

Тоалетен?

Не. За лице

To Top