Мајтап

Виц: Келнерска карма

Поради озбилна повреда, едем келнер од ресторанот итно е префрлен во болница па и на операциона маса.
Кога дошол докторот веднаш го препознал оти често доагал во неговиот ресторан и затоа почнал да се жали:
– Помагајте докторе, како Господ ве молам!
А докторот кој исто така го препознал келнерот, само смирено му рекол:
– Многу се извинувам ама ова не е моја операциона маса!
Ќе го почекате мојот колега, он сега бргу ќе дојде

Advertisements
To Top