Мајтап

Виц: Како ќе платите

На каса од бутик, жената полна со ќеси со нови работи, а продавачот го прашува мажот:

Како ќе платите, кеш или со картичка?

Мажот воздивнува и вели:

Со тешко срце ќе платам.

To Top