Мајтап

Виц: Исполнува желби пејачката?

Седи Перо во кафана и го чека келнерот. Доаѓа овој, па Перо го прашува:
– Дали пејачката исполнува желби?
– Да, господине.
– Тогаш, речете и да замолчи!

Advertisements
To Top