Виц: Гркот и златната рипка


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Грк фаќа златна рипка, па оваа веднаш со добро познатата понуда пробува да се ослободи:

Ако ме пуштиш, ќе ти исполнам една желба. Било која, било каква.

Гркот како од пушка:

Сакам да ја победиме ФИРОМ во кошарка.

Рипката:

Тоа се две желби.