Виц: Галантен дечко


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Девојка и дечко во бар:

Ти секогаш си вака галантен?

Само во петок или кога разговарам со убава жена.

Ауууу…фала на комплиментот!

Што фала, петок е.