Виц: Доцнење на работа


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Другарот од Перо пред еден месец се вработил, па Перо го прашува:

Како ти е на новото работно место?

Никако брат. Замисли, ме избркаа затоа што еднаш задоцнив на работа.

Како бе? А колку задоцни?

Па, две недели.