Виц: Доказ за комшиите


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Сопругата го прашува сопругот:

Срцка, зошто секогаш кога си пејам низ дома ти излегуваш на тераса?

Сакам комшиите да ме видат, да се уверат дека не те тепам.