Виц: Директорот и новата секретарка


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Кандидатка за нова секретарка во фирмата оди на интервју со директорот.

Од биографијата гледам дека си интелегентна. А и симпатична си, згодна, како што те гледам вака. Со англиски јазик како стоиш?

Ееее директоре, англискиот ми е втор мајчин јазик.

Аха…ај прочитај го на англиски овој број: 666 3629.

Одма: Секс Секс Секс Фри Секс ТуНајт.

Одлично. Примена си.