Виц: Детска носталгија


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Млад сте и талентиран, со перспективна професија како лекар. Зошто одлучивте да барате работа во Македонија, а не заминете во Германија?

Па, уште кога бевме деца и си игравме Германци и партизани, никогаш не сакав да бидам Германец, секогаш бев партизан.