Мајтап

Виц: Дедото и жешката плавуша во матично

Одат некој богат дедо и една жешка плавуша во матично, да се регистрираат. Матичарот ги гледа, па му вели на дедото:

„А бе, дедо, не се гледаш колку си стар, каде со оваа млада убавица?“

А дедото одговара:

„Не можам да истрпам веќе со бабата, синко. А ќе си легнеме и почнува: жешко ми е, па ладно ми е, па затвори промаја е, па болна сум, па дај ми апче… А оваа младава ќе си излезе навечер и цела ноќ ја нема, па раат си спијам“.

Advertisements
To Top