Мајтап

Виц: Да те предупредам, мажот ми се враќа

Жената му вели на водоинсталатерот:

Морам да те предупредам дека мажот ми се враќа за 40 минути.

А тој:

Ама јас ништо не ви правам!

Таа:

Баш заради тоа! Времето лета!

To Top