Виц: Колку се 70 плус 130


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Наставничката: Трпе, ајде кажи колку се 70 плус 130?

Поим немам, наставничке.

Добро Трпе, ајде вака да пробаме: Ако во едниот џеб имаш 70 денари, а во другиот 130 денари, значи?

Значи дека сум облекол туѓи панталони, наставничке.