Виц: Да си играме продавачка и муштерија


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Жената му вели на мажот:
– Мажу ми здосади веќе сѐ едно па исто во с*ксот. Ајде да си поиграме. Еве на пример јас ќе бидам продавачка, а ти си муштерија и влегуваш во продавницата.
– Добро, ајде да пробаме. Добар ден, девојче! Имате ли сланина?
– Не!
– Ааа, како не, еве јас напипав.