Виц: Да си играме пожарникари


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Маж пожарникар и вели на жената;
– Жено сега ќе си играме пожарникари.
– Како?
– Епа на команда 1 ќе се соблечеш, на команда 2 ќе одиш во спалната, на команда 3 ќе водиме љубов.
После командата 3 жената наеднаш вика:
– Команда 4!
– Што е команда 4?
– Дај подолго црево, подолго црево!