Мајтап

Виц: Да се знае кој е газда во куќата

Се караат маж и жена и во екот на караницата, мажот отсечно вика:

Прекини! Кој носи панталони во оваа куќа?!

А жената веќе смирена и ладнокрвно:

Ти. Ама јас ти бирам какви ќе носиш.

Advertisements
To Top