Виц: Чесен начин да станеш милионер


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Двајца милионери разговараат на терасата на луксузен хотел:
Има само еден чесен начин да станеш милионер! вели едниот.
Кој е тој?
Бев сигурен дека и ти не го знаеш!