Виц: Бракот виси на влакно


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Се среќаваат Перо и Митре, па првиот прашува:

Кај си бе, Митре, брат. Како оди брачниот живот?

Виси на влакно брат.

На какво влакно бре?

На русо, што ми го најде Стојанка пред три дена на палтото.