Виц: Апчиња за спиење


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Докторе, може да ве замолам да препишете појаки апчиња за спиење за жена ми?

Зошто појаки? Старите не делуваат?

Делуваат.

Па во што е проблемот.

Деуваат, ама се буди наутро.