Виц: Брак за љубов или за пари?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Си биле три другарки.
Првата се омажила од љубов, но постојано ѝ недостигале пари и луксузен живот.
Втората се омажила за пари, но вечно ѝ недостигало внимание и романтични чувства.
Третата воопшто не се омажила и тајно им завидувала на другите две.
Поука? На жена не може да ѝ се угоди.